X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Granero & Pepe

Granero in Pepe sta z novinarji analizirala zmago nad ciprskim APOEL-om.

Granero
“Danes smo vsi igralci pokazali dobro predstavo in se potrudili po najboljših močeh. Konkurenca v ekipi koristi vsem. Zelo sem zadovoljen, kot vedno, tudi zdaj zavzeto treniram.”

“Higuain, Ronaldo in Benzema si zaslužijo vso medijsko pozornost. Danes sta zaigrala tudi Di Maria in Callejon in tudi onadva sta uspela zadeti. Imamo izjemne napadalce, ki si zaslužijo igrati za Real Madrid.”

“Polfinale proti Bayernu bo zelo zahtevno. V polfinalu ni več slabih ekip, vendar moramo najprej razmišljati o nedeljski tekmi proti Valenciji, na kateri bo za nas veliko na kocki.”

“Real mora za napredovanje v finale Lige prvakov premagati Bayern, Barcelona pa Chelsea. Videli bomo kaj se bo zgodilo.”

Pepe
“Trenutno želimo govoriti zgolj o tekmi z Valencijo, ki je za nas izjemno pomembna. Bayern Munchen je izjemna ekipa z odličnimi igralci. V Munchnu želimo odigrati dobro tekmo, nato pa srečanje odločiti v Madridu ter se tako uvrstiti v finale.”