X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka

Po tekmi z APOELom je z novinarji spregovoril Kaka.

“Kot otrok nisem imel močnega strela, zato sem se žogo naučil udariti na drugačen način, na takšen način kot sem to storil danes. To je bil eden mojih najlepših zadetkov, podoben tistemu, ki sem ga v dresu Milana zabil Anderlechtu. Postajam vedno bolj samozavesten.”

“Konkurenca v ekipi je dobra, saj se tako igralci vedno trudijo po najboljših močeh. Vsi dajemo vse od sebe. Zame je najpomembnejše, da nisem poškodovan in da pomagam ekipi; to me osrečuje. Moj nivo igre se v najpomembnejšem delu sezone počasi dviguje.”

“Pomembno je, da smo že drugo leto zaporedoma uspeli priti v polfinale Lige prvakov. Tam se bomo soočili z Bayernom. Pričakujemo zahtevno tekmo. Smo samozavestni, vendar vedno spoštujemo naše nasprotnike – današnja tekma ni bila nobena izjema. Menim, da Real lahko doseže finale Lige prvakov.”

“Sedaj moramo razmišljati zgolj o tekmi proti Valenciji. To je trenutno naša najpomembnejša tekma, saj imamo pred Barcelono šest točk prednosti, ki je ne želimo izgubiti.”