X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Photobucket

Jose Mourinho je na novinarski konferenci po tekmi analiziral zmago 5-2 proti APOEL-u.

“Polfinalni obračun proti Bayernu bo zelo izenačen in zanimiv. So odličen nasprotnik, zelo močan tako na institucionalni ravni, kot tudi na nogometni ravni. Sam jih poznam zelo dobro, saj so praktično ista ekipa kot so bili pred dvema letoma, ko sem igral proti njim v finalu s Interjem. Imajo zelo dober načelen slog igre, odlične posameznike in fantastične navijače. To bo super obračun, ki se ga sam zelo veselim in mislim, da bo celotna Evropa užival.”

“Poskušali se bomo uvrstiti v finale. To bo super polfinale, ker je že v preteklosti bilo veliko spopadov med obema ekipama. Vzdušje v Münchnu bo zelo težko za nas in se bomo uvrstili v finale, če bo navijačem na Santiago Bernabeu uspelo posnemati to vzdušje na povratni tekmi. Obe ekipi sta zelo dobri in močni, poleg tega pa oboji igramo odličen nogomet. Bayern je dodatno motiviran, da bi igral finala na svojem stadionu, medtem ko smo mi že lani se uvrstili v polfinale, tako da je povsem normalno, da si letos  zato želimo še več.”

Photobucket

“Moji igralci so opravili svoje delo. V drugem polčasu smo naredili nekaj napak v obrambi, vendar pa je to normalno, ko v skupnem seštevku vodiš s 5-0 in takrat se rado zgodi, da pade nekoliko koncentracija. Kljub temu pa nimam nobene kritike do svojih igralcev. Ta ekipa ima veliko zaslug in sam imam za povedati o ekipi le dobre stvar, ki je prišla tako daleč na tak način v dveh zaporednih letih.”

“Začeli smo postavo, ki je sposobna zmagati tekmo, saj si nisem mislil, da je mogoče, da bi nas APOEL premagal s štirimi zadetki in da se bo nato uvrstil v naslednji krog. Uporabili smo ekipo za zmago in ob enem nekaterim igralcem namenili nekaj počitka. Altintopa smo uporabili na več igralnih mestih in tako je zaigral tudi namesto Marcela, ki je tako dobil nekaj počitka. Vedeli smo, da to ni njegov normalen igralni položaj in da bi lahko imeli težave. Prav tako pa smo želeli nameniti Graneru nekaj počitka, ker je na naši zadnji tekmi pokrival res veliko igrišča in ker nismo uporabili Alonsa je bil zato opcija za ta položaj Albiol. Res je, da Albiol ni vezist, vendar pa mora igrati in vsaka minuta na igrišču je pozitivna za njega.”

“Vedno treniramo na enak način od prve do zadnje tekme. Ekipa je v dobri formi. Naši poškodovani igralci bodo okrevali v pravem času, da bodo na voljo v aprilu, ki bo zelo težak.”

Photobucket