X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real hvaležen za podporo družine Villamar

Člani družine Villamar so na sobotni tekmi proti Osasuni doživeli slabo izkušnjo z domačimi navijači. Nekaj domačinov jim je namreč na silo želelo odvzeti Realove navijaške rekvizite. Po tem, ko je dogodek bil objavljen na televiziji, se je vodstvo kluba odločilo, da jih povabi na tekmo proti APOELu. Villamarjevi so najprej obiskali RealCafe, potem pa so si ogledali še muzej in igrišče. Tekmo proti APOELu so si ogledali v predsedniški loži, kjer so spoznali Zinedina Zidana, Fernanda Alonsa in Florentina Pereza. 

“Ponosni smo, da smo tukaj. Ta gesta Reala je neverjetna,”, je povedal Edgar, oče družine. “Kar se je zgodilo, je že za nami. Obnašanje nekaterih ljudi v nogometu je sramotno, ampak na srečo je to zgolj manjšina. Vemo, da niso imeli ničesar opraviti z Osasuno, to so bili pač štirje posamezniki.”

“To nam veliko pomeni. Za nas je to izjemna izkušnja. Najlepše hvala. To je vse kar lahko rečemo. Pred tem si Bernabeua še nismo ogledali, sedaj pa smo to lahko storili v stilu.”