X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je spregovoril o jutrišnji tekmi na Santiago Bernabeu proti Valenciji.

“Moramo zmagati in pokazati kako močni smo na domačem igrišču. Večina ekipe je zdrava in tako daleč smo prišli zahvaljujoč njim.”

“Večino sezone smo na prvem mestu prvenstvene lestvice zgolj zaradi našega trdega dela. Še naprej moramo biti osredotočeni na našega naslednjega nasprotnika in nase, kakor smo to uspešno delali do sedaj.”

“Valencia nam bo delala težave, ker imajo odlične igralce in odličnega trenerja. Vedno nadomestijo igralce, ki odidejo, z izjemnimi okrepitvami in zato zasedajo tretje mesto in igrajo tudi v polfinalu Lige Evropa. To bo težka tekma. Par tednov nazaj so bili bolj sproščeni na tretjem mestu, toda sedaj ostale ekipe pritiskajo na njih in zato bodo šli v tekmo z nami še bolj agresivno.”

“Di Maria je igral 10 minut v Pamploni in 35 minut proti Apoelu. Pripravljen je za več toda še vedno se moramo odločiti če bo lahko začel jutrišnjo tekmo. Je pomemben igralec, ki je bil dolgo časa poškodovan. Pozdravil se je za najpomembnejši del sezone in upamo, da nam bo dal tisto, kar od njega pričakujemo.”

“Trener je povedal kar vsi mislimo o Barceloni kot favoritu v Ligi prvakov. Igrajo zelo dobro in so v najboljši formi. Ponovno so favoriti.”