X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Photobucket

Beli balet bo danes zvečer (21:30) v španskem prvenstvu igrali proti Valenciji, ki je med drugim tudi bivša ekipa Raula Albiola, ki je ob tem za bwin.com analiziral tekmo.

Ali sebe smatrate kot ambicioznega igralca?
V tej sezoni imamo zelo ambiciozne načrte, želimo si osvojiti oba naslova za katera še igramo, La Ligo in Ligo prvakov. Vsi se moramo potruditi in upam, da nam bo uspelo.

Ali v slačilnici vlada dobro vzdušje?
Vzdušje v slačilnici je fantastično, resnično se vsi odlično razumemo med seboj, kar se seveda vidi tudi na zelenici. Če ne bi bilo takšnega vzdušja, potem stvari ne bi potekale kot potekajo sedaj. Na zelenici se lahko ob proslavljanju zadetkov vidi to fantastično vzdušje in to je eden od ključnih delov ekipe.

Bo tekma proti Valenciji zelo izenačena?
Najbolj pomembna stvar za ekipo je ta, da osvoji vse tri točke in da ima dobro tekmo pred svojimi lastnimi navijači. Čaka nas težka tekma, Valencia ni zmagala na zadnjih treh obračunih in bo zelo motivirana, da obdrži tretje mesto na lestvici in običajno Valencia igra dobro na Santiago Bernabeu. Moramo biti previdni, vendar pa vemo, da igramo doma in iz tega razloga moramo zmagati.

Kako je trenirati s Cristianom Ronaldom?
Kot si lahko predstavljate, je Ronaldo vedno zelo motiviran. Je edinstven igralce in zato bo minilo še kar nekaj časa preden se bo spet pojavil igralec kot je on. Zelo nam pomaga, da ga imamo v ekipi, saj nam vsi njegovi zadetki vsako leto pomagajo doseči cilje.

Je mogoče zaustaviti Roberta Soldada?
Je igralec, ki ga je zelo težko pokrivati, še posebej v kazenskem prostoru, ker je rojen strelec in zato vsaka žoga v kazenskem prostoru v njegovih nogah predstavlja veliko nevarnost. Poznam ga že iz otroštva. Moraš biti zelo osredotočen, da zaustaviš Roberta, zato moraš biti vedno zelo pozoren ter obramba si mora pomagati pri branjenju. Kljub temu pa ima Valencia še druge nevarne igralce v napadu poleg Soldada, na katere bomo morali biti prav tako zelo pozorni.

Kako bo moral igrati Real Madrid, da bo osvojil vse tri točke?
Moramo igrati tako, kot igramo že celo sezono na domačem igrišču, kar pomeni, da moramo igrati naš slog igre ob pomoči naših navijačev. Na zelenico moramo priti z željo in mislijo po zmagi, kajti le to nam bo prineslo nove tri točke. Moramo napadati kot na vsaki drugi tekmi, ki smo jo do sedaj igrali na Santiago Bernabeu.

Kakšni rezultati bodo potrebni za osvojitev La Lige?
Moramo osvojiti vse tri točke na vsaki tekmi. Pred nami so še težka gostovanja, saj moramo še igrati na Vicente Calderonu in na San Mamesu. Še vedno je veliko tekem pred nami in kot prvo moramo razmišljati le osvojitvi vseh treh točk na nedeljski tekmi ter nato jemati vsako tekmo posebej. Imamo lepo prednost šestih točk, vendar pa se stvari lahko spremenijo iz enega tedna v drugega, če ne bomo osvojili vseh treh točk in tako se lahko stvari še zapletejo. Prav zaradi tega moramo razmišljati le o nedeljski tekmi in o zmagi na njej.

Photobucket