X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Albiol&Arbeloa


Raul Albiol in Alvaro Arbeloa sta odigrala solidno tekmo in proti Valencii pomagala Casillasu mrežo ohraniti nedotaknjeno. Po tekmi sta oba svoje misli delila z novinarji.

Albiol
“Igrali smo doma in pričakovali zmago. Imeli smo priložnosti za zmago vendar smo jih zapravili. Tekma je postala nora, toda imamo štiri točke prednosti in to je pomembno. Sedaj moramo začeti razmišljati o sredini tekmi. Ta teden bo težek. Pričakujemo, da bo Atletico Madrid agresiven in motivirano igral na zmago. Osredotočili se bomo na tri točke. Po današnjem remiju moramo na Calderonu zmagati. Dali bomo vse od sebe na vsakem igrišču.”

“Prednost štirih točk pred tekmo z Barcelono na Camp Nou bi pomenilo, da smo premagali tako Atletico Madrid kot tudi Sporting.”

“Bilo je nekaj kontroverznih trenutkov na tekmo, kot tisti prekršek za najstrožjo kazen nad Ronaldom. Sodnik ni najbolje opravil svojega dela in navijači so bili nanj jezni.”


Arbeloa
“Vedno mislimo, da bomo zmagali tekmo, toda veliko je na kocki za vse ekipe v tem delu sezone in Valencia je odigrala dobro tekmo. Oblikovali so počasno tekmo in sodnik ni pomagal kar nas je spravljalo nekoliko v obup.”

“Zavedamo se koliko tekem moramo še odigrati do konca sezone in pred sezono bi zagotovo podpisali, da bi imeli štiri točke prednosti v tem delu sezone.”

“Moramo dati vse od sebe in poizkušati zmagati vse tekme z začetkom proti Atleticu in Sportingu. V sredo moramo zmagati. Atletico je močna ekipa, ki se je zelo spremenila ob prihodu Simeona. Tekma bo zagotovo težka.”