X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Iker Casillas

Po tekmi z Valencio je z mediji spregovoril tudi kapetan belega baleta Iker Casillas.

“Imeli smo več priložnosti kot Valencia, toda tudi oni so imeli nekaj priložnosti in lahko bi izgubili še več točk. Končni rezultat je nezaželjen vendar bila je lepa tekma in ljudje so morali v njej uživati tako na stadionu kot doma.”

“Mentaliteta je zelo pomembna. Prednost, ki smo jo imeli se je zmanjšala vendar se zaradi tega ne bi smeli jokati. Imamo veliko prednost, ki pa nam ničesar ne zagotavlja zato se moramo še naprej osredotočiti na vsako tekmo posebej. Osredotočiti se moramo na zmago proti Atletico Madridu. Sezona se hitro zaključuje in igramo veliko tekem v zelo kratkem času.”

“Derbi bo težka tekma in pričakujemo, da bo Atletico za tekmo motiviran še posebej po porazu z Levanteje in zato ker nas niso premagali že dolgo časa. Uspeli so se prebiti v polfinale Lige Evropa in še naprej morajo zmagovati če želijo še naprej igrati tako dobro kot so do sedaj.”

“Ljudje lahko sodijo sojenje sodnika po tem kar vidijo na televiziji. Mi o tem ne bomo komentirali. Moramo razmišljati le o derbiju.”

“Vsaka tekma je pomembna in vsaka bo kot finale in o tekmah proti Bayernu, Sportingu in Barceloni bomo razmišljali po tekmi z Atleticom, ki je edina ekipa, ki je nam trenutno pomembna. Želimo osvojiti vse tri točke, ki nam jih danes ni uspelo. Real Madrid lahko izgubi ligaški naslov zato ker ga teoretično še nismo osvojili in za nami je blizu ekipa, ki se prav tako bori za naslov. Ne moramo živeti samo z dejstvom, da je bila naša prednost velika 10 ali 8 točk.”