X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je analiziral tekmo z Valencio.

“Naši igralci so dali vse od sebe v vseh 95. minutah in imeli kar nekaj priložnosti za zadetek skozi celotno srečanje. Navijači so nas podpirali in edina stvar, ki smo jo rekli po koncu tekme je, da se moramo sedaj osredotočiti na naslednjo tekmo.”

“Ekipa želi igrati naslednji tekmo. Igralci si želijo še naprej zmagovati in trdo delati. Edina preostala stvar, ki jo moraš storiti ko nosiš ta dres in ta grb je, da se še naprej boriš.”

“Na stadionu je bilo 80,000 ljudi, toda če mi omenimo sodnike se lahko zgodi karkoli. Malo je do konca, to je vse kar je pomembno. Ekipa je združena in gleda proti nadaljevanju sezone. Imamo možnosti, da osvojimo naslov in želimo si igrati do konca.”

“Vsi vidijo kaj se dogaja in želimo si le, da bi nas sodniki pustili igrati našo igro. Danes sem dobil karton zaradi pogovarjanja s stranskim sodnikom. Nič ne moremo storiti glede tega. Takšna je situacija v kateri smo se znašli. Imamo vero v naše delo in v klub. Večja kot je stiska, višje stojimo.”