X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla matematično že skoraj v kvalifikacijah za napredovanje

Photobucket

Visoka zmaga na stadionu Ángel Carro proti ekipi Lugo in ostali rezultati drugih ekip, ki so na lestvici za Castillo je pripeljalo do tega, da je ekipa pod vodstvom trenerja Alberta Torila matematično že zelo blizu uvrstitvi v kvalifikacije za napredovanje v drugo špansko ligo. Le pet krogov pred koncem rednega dela prvenstva in Castilla 14 točk prednosti pred Real Oviedom, ki je peti na lestvici. Iz vsega tega sledi, da če druga ekipa Real Madrida zmaga v nedeljo proti ekipi Atletico Madrid B, bo s tem že izpolnila prvi cilj sezone, uvrstitev v kvalifikacije za napredovanje v drugo špansko ligo.

Photobucket

Real Madrid Castilla je že zelo blizu temu, da si matematično že zagotovi igranje v kvalifikacijah za napredovanje v višjo ligo. Gostujoča zmaga proti drugo uvrščeni ekipi in spodrsljaji ostalih tekmecev je poskrbelo, da je Castilla povečala prednost pred Lugom, Tenerifam, Albacetejem in Real Oviedom. Dejansko je pri tem najbolj važna prav prednost pred Real Oviedom, ki v tem trenutku pet tekem pred koncem znaša 14 točk.

Photobucket

Zato bi morebitna zmaga na derbiju v tega konca tedna, ko bo Castilla na domačem stadionu Alfredo di Stefano gostila ekipo Atletico Madrid B, belim že prinesla matematično uvrstitev v končnico za napredovanje v drugo ligo, kar si zagotovo glede na predstave čez celotno sezono tudi zaslužijo varovanci Alberta Torila.