X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Photobucket

Iker Casillas je že ekspert glede mestnih derbijev, potem ko je na dosedanjih tekmah proti Atletico Madridu dosegel 8 zmag in 2 remija. Kapetan Real Madrida je tako za bwon.com analizirali jutrišnji “El Derbi madrileño”.

“Moramo razmišljati le o zmagi proti Atletico Madridu, da bi imeli možnosti osvojiti ligaški naslov. Zelo si želijo zmagati proti nam vsako leto, vendar pa igramo dobro tudi na gostovanjih. Madridski derbi bo odlična tekma.”

“Simeone je osvežil ekipo in vse to se kaže v njihovih zadnjih tekmah. Morda so res imeli nekaj vzponov in padcev v La Ligi, vendar pa na splošno gledano napredujejo. Samo poglejte kako daleč so prišli v Ligi Evropa. Iskali bodo svoje prednosti na tekmi, ker si resnično želijo premagati Real Madrid. Imajo dober dotik na žogi in vedo kaj morajo narediti. K temu je potrebno dodati še njihov zagon in dejstvo, da bodo gostili tekmo na svojem stadionu pred svojimi navijači …”

“Seveda preučimo naše nasprotnike. Vsak dan gledamo in analiziramo tekme. Vemo, da je Falcao izjemen igralec, vendar pa je poleg njega še veliko drugih odličnih nogometašev. Ne smemo pozabiti na Diega in Adriana. Falcao je morda igralec, ki pri njih izstopa, vendar pa se prav tako tudi zavedamo igralcev, ki mu nudijo podporo in ki lahko vedno prav tako odločijo tekmo.”

“Na gostujočih tekmah damo našim tekmecem le redko priložnost za zadetek. Branimo se kot prava ekipa in tako nam je zaradi našega dobrega dela v obrambi večkrat uspelo ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno. To niso zasluge le vratarja. Ohranjanje nedotaknjene mreže je bistvenega pomena za nas in ne želimo si na gostovanjih prejemati zadetke, potem ko sami dosežemo zadetke iz priložnosti, ki jih dobimo.”

“Ostalo je še veliko tekem v sezoni in nekatere bodo zelo težke, tako za nas kot tudi za Barcelono. Pred nami je še dolga pot in pred nami je prav tako še vedno tudi tekma med vodilno in drugo uvrščeno ekipo.”

“Vsako leto si vsak želi dodati nekaj v svoji karieri. Sam sem že velikokrat rekel, da ko enkrat osvojiš ligaški naslov, si želiš naslednjega in tako naprej. Razmišljaš o tem, da bi razveselil na milijone ljudi po vsem svetu. Ob koncu sezoni si želiš imeti možnosti osvojiti vsak naslov.”

“Sam sem se nekaj naučil od prav vsakega trenerja. Če mi ne bi to uspelo, potem bi to bila žalitev za vse tiste, ki sem jih imel v svoji poklicni karieri in kot igralec akademije. Veliko sem se naučil od njih. Ko se enkrat oblikuješ kot igralec, kar sem se sam v akademiji Real Madrida, in dosežeš prvo ekipo, si želiš pokazati vse kar si se naučili v svojem življenju.”

Photobucket