X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nadal & Đjoković bosta 14. julija igrala na Santiago Bernabeu

Photobucket

14. julija bosta na igrišču Santiago Bernabeua, ki bo preoblikovano v spektakularno teniško igrišče, zaigrala Rafael Nadal in Novak Đoković. Namen ekshibicijskega teniškega dvoboja je postavitev novega rekorda v številu gledalcev na teniškem dvoboju, saj si bo na Santiago Bernabeuu dvoboj ogledalo več kot 80.000 ljudi. Ob enem pa je namen dvoboja prav tako dvigniti zanimanje in pomoč projektom, ki jih izvajata fundacija Real Madrida in fundacija Rafa Nadala.

Fundacija Real Madrid in fundacija Rafa Nadala si delita željo pomagati tistim, ki so pomoči najbolj potrebni in trden namen zagotavljanja priložnost za prihodnost prikrajšanih otrok in mladostnikov z izobraževalnimi programi in s pomočjo športa do socialnega vključevanja v družbo. V ta namen bosta omenjeni fundaciji združili moč in bosta 14. junija organizirali ekshibicijski teniški dvoboj med prvim in drugim igralec sveta na slovitem nogometnem štadionu Santiagu Bernabeuu, ki sprejme več kot 80.000 ljudi. Nadal in Đjoković bosta tako zagotovo poskrbela  za teniško evforijo v Madridu, s čimer bosta oba poskušala pomagati prej omenjenima fundacijama, prav tako pa bosta poskušala postaviti nov rekord v številu gledalcev na teniškem dvoboji, kjer dosedanji rekord teniškega dvoboja držita Kim Clijstres in Serena Williams, ko ju je v Bruslju gledalo 35.681 ljudi.