X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Joselu ponovno sam na vrhu najboljših strelcev

Photobucket

Napadalec Real Madrid Castille, Joselu, je ponovno sam na vrhu najboljših strelec skupine I v Segundi División B, potem ko je na zadnji tekmi proti Lugu dosegel svoj drugi hat-trick sezone. Joselu je v tej sezoni dosegel 18 golov, kar je tri več kot Ruben Rivera, ki igra za ekipo Montañeros. Sicer pa je najboljši strelec celotne tretje lige napadalec ekipe At. Baleares, ki je dosegel dva gola več kot Joselu.

“Osebno sem zelo vesel, ker sem do sedaj dosegel 18 golov, saj sem s tem pomagal ekipi, da bi dosegli zastavljen cilj postati prvaki. Pri tem moram priznati pomoč mojih soigralcev, saj brez njih ne bi moral dosegati golov. Delamo zelo dobro in to se kaže v naših rezultatih.” To so besede najboljšega strelca skupine I v Segundi División B in napadalca Real Madrid Castille, Joseluja. Z dvema zadetkoma z glavo ter še z enim iz prostega strela na zadnji ligaški tekmi proti drugo uvrščeni ekipi Lugo, je Joselu dosegel svoj drugi hat-trick v sezoni.

NAJBOLJŠI STRELCI SKUPINE I V SEGUNDI DIVISION B
Igralec Ekipa Goli
Joselu RM Castilla 18
Rivera Montañeros 15
Jot Celta B 15
Uriarte Getafe B 14
Peter Atlético B 13
Ortega Yeray Vecindario 13
Warrior Sporting B 13

Photobucket
Kar zadeva najboljših strelcev celotne tretje španske lige, ki se imenuje Segunda División B, pa je Joselu na drugem mestu in zaostaja le za 2 gola za prvim strelcem tretje lige, Jesúsom Perero, ki igra za ekipo Atlético Baleares v skupini III.

VSI NAJBOLJŠI STRELCI TRETJE ŠPANSKE LIGE
Igralec Ekipa Skupina Goli
Perera At. Baleares III 20
Joselu RM Castilla I 18
Yuri Ponferradina II 18
Hiroshi Seville At. IV 16
Rivera Montañeros I 15
Jota Celta B I 15

Photobucket