X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Photobucket

Cristiano Ronaldo je proti Atleticu Madrid prikazal res neverjetno predstavo, ki jo je kronal s sedmim hat-tricom v tej sezoni La Lige. Ob enem pa je Portugalec že pri 40. doseženih zadetkih v letošnjem španskem prvenstvu, s čimer je šest tekem pred koncem sezone že izenačil svoj lanski strelski rekord.

“Vedeli smo, da bo tekma težka. Atletico igral dobro in je bil zelo močan. SZelo sem srečen, da sem dosegel tri zadetke in prispeval še podajo za zadnjega. Hvaležen sem mojim soigralcem, ker sam ne bi mogli zadeti ali igrati svoje igre brez njih.”

Photobucket

Pred srečanjem smo čutili pritisk, saj je Barcelona svojo nalogo že opravila in premagala Getafe, zato smo bili prisiljeni zmagati, tako da lahko rečemo, da smo opravili svojo nalogo. Moramo zmagati naše preostale tekme, da bi si povečali možnosti za osvojitev naslova.”

“Ekipa je v dobri formi, samozavestna in pripravljena na naslednje tekme. Že dva meseca imam en karton pred prepovedjo igranja naslednje tekme, vendar pa sem se ves ta čas lepo obnašal.”

Photobucket