X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Photobucket

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je analiziral zmago 4-1 na mestnem derbiju proti Atletico Madridu.

“Cristiano je prikazal spektakularno predstavo. Celotna predstava ekipe je bila spektakularna in ko je tekma postala težja po izenačenju Atletica in ko so navijači vršili največji pritisk, so vsi stopili korak naprej, ne samo Cristiano.”

“Nobena od ekip ni prevladovala v prvem polčasu. Nismo imeli večjih težav in smo dosegli tudi en zadetek pred polčasu. Vedeli smo, da bodo stvari postale težje v drugem polčasu, če ne bi zadeli še enkrat. Naša osebnost je prišel na plan po izenačenju in zmagali smo tekmo.”

“Točke so bolj pomembne v tekmah, ki nam še ostajajo, ker je le še malo prvenstva do konca in za vsako ekipo je veliko na kocki. Moramo zmagati na vsaki tekmi, vendar pa moramo pri tem ostati mirni. Smo mirni in ob enem samozavestni.”

“Marcelo je imel težave na zadnjem jutranjem treningu in zato ni treniral, posledično pa ga zato tudi ni bilo na seznamu vpoklicanih igralcev. Že od torkovega treninga se je soočal z bolečinami v hrbtu.”

“Rezultat lige še ni odločen in to govorimo že dolgo časa. Vemo kdo smo in kje se nahajamo. To smo povedali že pred dvema mesecema, ko so nekateri ljudje že dejali, da nas lahko razglasijo za prvake in to smo povedali še enkrat pred tremi dnevi, ko so vsi mislili, da bomo izgubili. Vedno smo bili prepričani vase. Še naprej moramo trdo delati, se boriti in biti prepričani v sebe.”

Photobucket