X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo: Karanka

Pred tekmo s Sportingom je za medije spregovoril pomočnik trenerja, Aitor Karanka.
“Ti igralci si zaslužijo naslov prvaka, saj so v to vložili veliko truda in premagali veliko ovir. Proti Sportingu si ne smemo privoščiti napake. To bo za nas zelo pomembna tekma, saj so vložki veliki. Tri točke so ključnega pomena.”
“Lansko leto nas je Sporting na Bernabeu premagal, so nevaren nasprotnik. Sporting potrebuje več kot remi, saj se krčevito borijo za obstanek. Mislim, da nas bodo napadli z vsemi močmi, kar jih bo naredilo nevarne. Ta tekma je ključnega pomena, tako da ne bomo uporabili sitema rotacij. Na zadnji domači tekmi nismo uspeli zmagati (proti Valenciji), zato moramo jutri vknjižiti vse tri točke.”
“Cristiano Ronaldo že približno dva meseca igra s štirim rumenimi kartoni. Vedno si želi igrati in jutri ne bo nobena izjema. Je inteligenten, igralec pa se nikoli ne bi smel bati rumenih kartonov. S tem nimamo problemov.”

“Vsaka tema je poglavje zase. Özil na prejšnji tekmi ni bil v najboljši formi, Kaka pa je dobro treniral, vendar smo ga proti Alteticu vseeno zamenjali , saj se na igrišču ni najboljše znašel. V ekipi se že pogovarjamo o jutrišnji tekmi, o tem kako težko bo doseči novo zmago in kako še ni nič odločeno. Če uspemo izenačiti ali podreti rekord 107 zadetkov iz sezone 1989/90, bomo to storili zgolj zaradi truda naših igralcev.”
“Jose Mourinho bo za javnost spregovoril kadar bo to moral storiti, tako kot do sedaj. Pri naslavljanju medijev se izmenjujeva. Takšen je naš način dela. Nam se zdi to nekaj povsem normalnega, vas (novinarje, op.p.) pa to očitno preseneča.