X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

“Vse kar šteje je trud in delo, ki ga vso sezono opravlja tale ekipa. Imamo izjemno skupino igralcev, kar nas veseli. Zaslužijo si postati prvaki in zato moramo do konca prvenstva nadaljevati z dobrim delom.”

“Ljudje pravijo, da Mourinho goji obrambni stil igre, sam pa menim da 107 doseženih zadetkov ni tako slabo.”

“Sporting se je po pričakovanjih dobro branil. Remi jim ni zadoščal, škoda da so se znašli v takšni situaciji, saj so pokazali dober odnos do igre. Stvari so nam močno otežili.”

“Isto kot proti Atleticu, ko se stvari zakomplicirajo in ljudje govorijo, da je ekipa postala nestrpna, takrat si ekipa priigra priložnosti za zadetke. To je pomembno. Zmagali smo še eno tekmo in vzeli nove tri točke.”

“Ob rezultatskem zaostanku se nam je uspelo še v pravem trenutku vrniti v igro. Vemo kako hitro in uspešno zaključiti naše napade.”

“Današnja zmaga je pomembna, saj tako ostajamo na prvem mestu prvenstvene razpredelnice. V torek igramo novo tekmo, na kateri bodo zaigrali igralci, s katerimi bomo po našem mnenju najlažje dosegli dober rezultat. Do konca prvenstva je še ena tekma manj, naš naslednji nasprotnik pa bo odlična ekipa iz Münchna, na katero se bomo pričeli pripravljati jutri.”