X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Poleg Joseja Mourinha je na današnji novinarski konferenci spregovoril še Sergio Ramos.

“Z Mourinhom smo že drugo leto zaporedoma uspeli priti v polfinale. Mourinho je tisti zaradi katerega igramo na višji ravni kot v zadnjih letih.”

“Webb ima zelo veliko izkušenj iz tovrstnih tekem. Privabi mi lepe spomine, saj je sodil v finalu svetovnega prvenstva, ki ga je Španiji dobila. Vesel sem, da bo on sodil na jutrišnji tekmi.”

“Že večkrat  sem govoril o trenerju. Je zelo izkušen in imamo srečo, da ga imamo v svojih vrstah in da se učimo od njega vsak dan. Veliko stvari se je spremenilo odkar je prišel, kot so metode treningov in načina kako igramo igralci. Številke govorijo same zase.”

“Bayern Munchen lahko svobodno stori in govori stvari, brez da bi jih kdo kaj prosil. Zavedamo se proti komu se bomo pomerili in si želimo uvrstiti v finale. To je naš cilj.”

“Mi v Real Madridu se znamo soočati z govoricami o tem, kako se bomo znašli na naših tekmah. Izkušnje nam pri tem pokažejo kako moramo reagirati. Tisk pravi, da si en dan  zelo dober, nato pa to pozabi že na naslednji tekmi. Vse nasprotnike je potrebno spoštovati. Zavedati se moramo, ki ga nosimo na naših dresih. Razmišljamo le o Bayernu. Ignorirati  moramopohvale in kritike. Smo prepoznavni po vsem svetu in vemo koliko na tej tekmi za nas v igri.”