X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho


Trener belega baleta Jose Mourinho je po tekmi z Bayernom spregovoril z novinarji.

“Real Madrid vedno igra na zmago in ekipa je pripravljena na odgovor na tekmi, v kateri bodo navijači zagotovo želeli pomagati.”

“Verjamem, da bi bil remi bolj pošten rezultat, toda tak je nogomet: kdor zadane zmaga. Ni pomembno ali daš gol v prvi ali zadnji minuti. Rezultat ni slab, saj nas ne sili v to, da bi morali doma narediti zgodovinski preobrat. Morali bomo doseči normalen rezultat in mislim, da smo na to pripravljeni. Na tekmo na Santiago Bernabeu se bomo začeli pripravljati po sobotni tekmi.”

“Želeli smo si zmagati. Gol smo prejeli iz prekinitve v prvem polčasu, v katerem smo dali vse od sebe. Nato smo izenačili in čutili smo, kljub nekaj dobrimi minutami, da bo težko zmagati. Obe ekipi sta naredili nekaj napak in Bayern je zadel, ko je zgledalo, da se bo tekma končala z izenačenim izidom. Njihov prvi gol je bil iz prepovedanega položaja, toda zaradi tega ne morem kritizirati sodnika. Ne počutim se oškodovanega.”

“To je april in tako daleč smo prišli potem, ko smo igrali veliko težkih tekem, kjer smo morali zmagati tako, da je normalno, da nekateri igralci niso v optimalni formi. Mislim, da je v tem delu sezone to normalno.”

“Izgubili smo zato, ker je Bayern zadel v 90. minuti tekme.”