X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ozil & Di Maria


Mestu Ozil je zadel edini in pomemben zadetek Real Madrida na Allianz Areni. Po tekmi sta z Di Mario govorila o svojih občutkih o tekmi.

Ozil
“Rezultat 2-1 ima grenak priokus za nas, toda prepričan sem, da lahko doma zmagamo. Imamo zaupanje v našo moč in prepričan sem, da bomo prišli v finale. Žalosten sem zaradi poraza, toda imam pozitivne občutke. Še se bomo kmalu videli v Munchenu.”

Di Maria
“Sedaj bomo morali trdo delati. Remi bi bil dober rezultat, toda na rezultat moramo gledati z mirno glavo, saj je minimalna zmaga 1-0 dovolj, da dosežemo finale. Rezultat ni dober, toda podoben je remiju 0-0. Vemo, da lahko rezultat obrnemo nam v prid. Morali bomo dati vse od sebe.”

“Škoda je. Lahko bi igrali izenačeno in imeli celo priložnosti za zmago, toda na koncu smo izgubili. Vemo, da se lahko vse odloči v treh tekmah. Prvo smo že odigrali vendar stvari niso šle po načrtih. Na Bernabeu bomo imeli priložnost doseči finale in tam smo veliko močnejši.”

“Vedeli smo, da ne bo lahko. Bayern je prišel tako daleč z razlogom. Bila je težka tekma in dali smo vse od sebe. Še naprej moramo delati za spremembo rezultata. Sedaj imamo nekaj dni, da se pripravimo na tekmo z Barcelono. Moramo ostati mirni.”