X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pred jutrišnjo tekmo z Barcelono (20.00) je na novinarski konferenci z mediji spregovoril pomočnik Jose Mourinha, Aitor Karanka.

“Igrali bomo enako kot smo igrali zadnje tri tekme na Camp Nouu. V treh različnih tekmovanjih smo naredili vse kar je bilo v naši moči in pokazali dobre predstave. Igrali smo izenačeno in zadeli tri zadetke. Naš odnos jutri ne sme biti drugačen.”

“Verjamem, da so tri točke pomembne, ker je do konca prvenstva le še malo tekem. Kakršenkoli bo rezultat, štiri tekme bodo še vedno ostale do konca in še naprej bomo delali kot smo delali do sedaj. Zmaga, remi ali poraz, ta ekipa dela zelo dobro in tako bo tudi ostalo. Jutrišnja tekma je enako pomembna kot vse ostale, ki sledijo. Barcelona je naš najbližji nasprotnik in osvojiti vse točke proti njim bi bilo pomembno, toda do konca je še pet tekem in bojevali se bomo do konca.”

“Odnos ekipe na in izven igrišč je fantastičen in zato smo dosegli vse te številke. Zgodi se tudi, da ne uspemo zaradi stvari, ki jih ne moremo kontrolirati.”

“Imeti možnost podreti rekord 107. golov, kar je pomembno in zgodovinsko. Goli so sinonim spektakla v nogometu, tako da so pomembni. Statistika in številke kažejo, da ta ekipa igra spektakularno in zato si po mojem mnenju zaslužijo osvojiti prvenstvo.”

“Ekipa ni utrujena. Ob priložnostih rotiramo in verjamem, da igralci niso utrujeni, še posebej ne za tekmo kot je ta, ki jo igramo jutri. Celotna ekipa je pripravljena na igranje in to je zelo pomembno, prav tako je pomembno, da so odlično pripravljeni za konec sezone.”

“Di Maria in Ozil sta pripravljena za igranje v prvi postavi, saj sta danes dobro trenirala. Oba sta odlična igralca. Di Maria je bil dolgo poškodovan in normalno je, da ljudje trenutno formo primerjajo s tisto, ki jo je kazal pred poškodbo. O Ozilu ne moram reči ničesar, kar ne bi vedeli že sedaj. Verjamem, da jutri znata biti oba zelo pomembna.”

“Tekma ima vse sestavine, da bo za gledalce privlačna. Dve izjemni ekipi se bosta pomerili iz oči v oči in na stadionu bo izjemno vzdušje. Upam, da se vse razvije normalno in da bodo ljudje zadovoljni s prikazanim. Želim si, da bi vsi videli dobro tekmo.”