X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je ponosen na zmago Real nad Barcelono in na njegov dosežen zmagoviti zadetek.

“Moj zadetek je bil pomemben, saj nam je prinesel tri točke, vendar je resnično pomembna zgolj zmaga. Uspel sem zadeti na zadnjih treh tekmah na tem stadionu, ampak kar je res pomembno je ekipa, ki se je danes izjemno izkazala. Ob tej priložnosti bi čestital vsem mojim soigralcem, saj so pokazali odlično predstavo. To zmago so si zaslužili.”

“Do konca prvenstva so še štiri tekme. Sedem točk prednosti je veliko, vendar se moramo zavedati, da je vsaka preostala tekma pomembna. Smo zadovoljni in v dobri formi. Vemo kakšno odgovornost bomo nosili na naslednjih tekmah. Zelo sem srečen.”

“Zelo smo veseli, da smo uspeli zmagati na Camp Nouu in podreti še en rekord (v doseženih zadetkih v eni sezoni, op.p.). Zaenkrat je za nami izjemna sezona, ki jo moramo nadaljevati na sredini tekmi proti Bayernu. Bayern ima izjemno ekipo, vendar se bomo tokrat z njimi srečali na našem stadionu in pred našimi navijači. Današnja zmaga nam je dala samozavest in igralci že z nestrpnostjo pričakujemo sredino tekmo Lige prvakov.”


“Želim si, da bi nam navijači pomagali pri uvrstitvi v Ligo prvakov. Pričakujem da bodo navijači v sredo stali za nami od prve do zadnje minute. Želimo si, da bi bila publika naš dvanajsti igralec. Vsi upamo na zmago.”