X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je analiziral zmago Reala nad Barcelono.

“Tri točke so za nas zelo pomembne, saj nas delajo samozavestne in nam dajejo dodatne možnosti za osvojitev prvenstva. V prejšnjih tekmah proti Barceloni ni bilo dovolj, da smo uspeli zadeti, saj je Barcelona po izenačujočem zadetku zmeraj iskala še zadetek za zmago. Trener je to omenil med polčasom, ekipa pa se je na njegove besede odlično odzvala.”

“Do konca prvenstva so še štiri tekme, današnja zmaga pa je plod trdega dela, ki ga opravlja ekipa. Do osvojenega naslova nam manjkata še dve zmagi. V nedeljo moramo na Bernabeu narediti še en korak k osvojitvi naslova.”

“Vedeli smo, kaj smo na prvem letošnjem El Clasicu storili prav in kaj narobe. Iz  tiste tekme smo se veliko naučili, sedaj pa se je potrebno osredotočiti na prihajajočo tekmo Lige prvakov proti Bayernu.”

“Igralci so navijačem med tekmo poslali jasno sporočilo. Madridiste so navdušene nad ekipo in nad delom, ki ga opravlja. Ekipa je zadovoljna, saj so bile osvojene tri točke zelo pomembne. Moramo razmišljati o prihajajoči tekmi proti Bayernu.”

“Vsaka tekma je poglavje zase. Nihče ni verjel, da nam bo uspelo poraziti Barcelono. Vemo, da  bo Bernabeu v sredo zapolnjen do zadnjega kotička in da moramo spreobrniti rezultat v našo korist.”

“Özil je pokazal, da je v odlični formi. Cristiano Ronaldo je odličen igralec, ki mora nadaljevati s takšnimi predstavami. Od njega smo navajeni, da igra na najvišjem nivoju. zabil je tudi zadetek, ki nam je lansko leto prinesel naslov španskega pokala. Je najboljši igralec na svetu.”