X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sergio Ramos

Po veličastni zmagi nad Barcelono je za medije spregovoril tudi Sergio Ramos.

“Domov se vračamo s tremi točkami, ki smo jih vzeli eni izmed najboljših ekip na svetu. Verjamemo, da smo si to zmago zaslužili. Do konca so še štiri tekme in še vedno potrebujemo šest točk, da tudi matematično postanemo prvaki. “

“Ne smemo razmišljati o preteklosti. Postopoma smo se naučili kako premagati Barcelono in naši zadnji medsebojni obračuni so pokazali, da je razlika med obema ekipama minimalna. Tudi Barcelona si zasluži pohvale, njihovi rezultati so vedno bili zasluženi. Ob tem, ko premagaš neposrednega nasprotnika kova Barcelona, občutiš neko olajšanje.”

“Lagal bi, če bi dejal, da smo to zmago slavili kot katerokoli drugo, vendar ostajamo na realnih tleh, saj naslova še nismo osvojili.”

“Danes se ni zgodilo nič spornega. Na tekmi ni bilo sumljivih sodniških odločitev ali grobih prekrškov, kar je dobro za nogomet. Madridiste so se danes zabavale z njihovo ekipo.”