X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo: Cristiano Ronaldo

“Pričakujem, da bo Bernabeu zadel prvi gol. Publika mora igrati pomembno vlogo takoj, ko stopimo na igrišče. Stvari se bodo dobro končale, če bomo združeni. To bo odločilna tekma in igralci smo bolj samozavestni, če čutimo podporo navijačev. Mislimo, da lahko igramo celo bolje.”

“Tekma bo bitka do samega konca. Bo polna adrenalina in navdušeni smo nad dejstvom, da moramo igrati na zmago. Bayern je dobra ekipa in zavedamo se, da so čvrst nasprotnik. Prvo tekmo smo izgubili z 2-1, sedaj pa moramo doma zmagati v odločilni tekmi. Zavedamo se, da bi nam zmaga prinesla vstopnico za finale.”

“To kar se je zgodilo v Munchnu ni bilo niti pozitivno, niti negativno. Smo v dobri formi in prepričan sem, da bomo zmagali, saj bomo imeli podporo domačega občinstva. Premagali so nas na njihovem stadionu, ampak uspeli smo zadeti v gosteh. Skušali bodo zadeti gol preko protinapadov, verjamemo pa tudi, da bodo previdni, glede na to da igramo na domačem stadionu.”

“Bolj smo zaskrbljeni glede Bayernovih napadalcev. Gomez je eden najboljših strelcev Lige prvakov, pa tudi Ribery in Robben sta zelo nevarna. Močni so tako v napadu kot v obrambi, ampak morali bomo biti pozorni na njihove štiri napadalce, ker lahko katerikoli od njih naredi razliko.”

“Vedno igram enako, ne glede na nasprotnika. Mogoče je kdaj prisotnega več adrenalina, odvisno kako težak je nasprotnik, ampak psihično sem vedno enako pripravljen.”

“Pri Real Madridu se počutim kot doma. To je moja tretja sezona v ekipi in trudim se vsako leto dati vse od sebe. Stvari se odvijajo odlično in hočem, da tako tudi ostane.”

“Prvo bi se rad uvrstil v finale ne glede na tamkajšnjega nasprotnika, naj bo to Chelsea ali Barcelona. Upam da se uvrstimo v finale, ker je to zelo pomembno za nas igralce in navijače. Zato sem zelo vesel in navdušen, da igram to tekmo.”

Prevedel: casillasthebest