X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain igral na vseh tekmah Lige prvakov

Gonzalo Higuain je igral na vseh 11. dosedanjih tekmah Real Madrida v letošnji Ligi prvakov. Na petih tekmah je začel v prvi postavi, na šestih pa je v igro vstopil s klopi, sicer pa je pri tem dosegel tri zadetke in eno asistenco.

Higuain je v letošnji Ligi prvakov odigral 512 minut, kjer je začel v prvi postavi v skupinskem delu ob zmagi Reala s 6-2 nad Dinamo Zagreb in ob zmagi 3-0 proti Ajaxu v Amsterdamu. Prav tako je tudi začel tekmo proti CSKA-ju Moskva na Santiago Bernabeu (4-1) ter nato na obeh tekmah četrtfinala proti APOEL-u iz Nikozije (3-0 in 4-2).

Higuain je svoj prvi letošnji zadetek v Ligi prvakov dosegel proti Dinamo iz Zagreba v 5. krogu skupinskega tekmovanja, nato pa je zadel še v 6. krogu proti Ajaxu. Tretji zadetek pa je dosegel že v izločilnih boji in sicer na tekmi proti CSKA-ju na Santiago Bernabeu. Napadalec je na teh enajstih tekmah pretekel 78 km, 7-krat pa je streljal v okvir vrat. Petkrat je v igro s klopi vstopil namesto Benzemaja in enkrat namesto Ozila.

IGRALCI REAL MADRID, KI SO ODIGRALI NAJVEČ TEKEM V LIGI PRVAKOV 2011/12
IGRALEC ŠT. TEKEM
Higuain 11
Sergio Ramos 10
Casillas, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Benzema, Ozil 9
Arbeloa, Pepe, Coentrao, Khedira 8
Kaka, Granero 7
Di Maria, Marcelo 6
Callejon, Albiol 5
Varane, Sahin, Altintop, Lass 4
Adan 2
Mendes 1