X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo: Heynckes

“Prihajajoča tekma bo zahtevnejša od tiste v Münchnu. Bayern je ekipa z odlično zgodovino, ki je na nivoju Real Madrida. To bo dvoboj titanov in upam, da dosežemo dober rezultat ter se uvrstimo v finale. Moram priznati, Real ima izjemno ekipo, z odličnimi igralci. Santiago Bernabeu je poseben stadion in vesel sem, da tukaj igramo polfinale.”

“Kar je Real storil na Clasicu, pove vse. Imajo sedem točk prednosti, kar pomeni, da so že osvojili La ligo. Pred dvema tednoma so ljudje govorili, da je Barcelona najboljša ekipa na svetu, ekipa s katero se je potrebno primerjati, Real pa jih je na njihovem stadionu zasluženo premagal.”

“Rezultat iz prve tekme nam daje prednost, Real pa ima v napadu izjemen potencial. Na to bomo moral biti še posebej pozorni. V nemškem prvenstvu bomo osvojili drugo mesto, kar za nas ni dovolj, vendar imamo kljub temu na računu tri točke več kot takrat, ko smo mi osvojili prvenstvo. Ekipa je uravnotežena. Tekma med Realom in Bayernom ima vse potrebne sestavine za odlično tekmo. Do Mourinha imam veliko spoštovanja. Je kolega in izjemen trener. Obkrožen je z dobrim osebjem. Če pride do finala med dvema španskima ekipama, kar se po mojem mnenju ne bo zgodilo, upam da zmaga boljša ekipa.”

“Na moj čas pri Realu imam lepe spomine. Osvojili smo Ligo prvakov in dosegali velike uspehe. Lepo je bilo imeti na voljo tako pomembne igralce. Sanchisa sem srečal v torek, kar me je res razveselilo. Bil je ključen člen naše zmage v finalu. Real Madrid je bil izglasovan za najboljši klub 20. stoletja, Bayern pa ima po mojem mnenju za sabo največ tradicije in uspehov v Evropskem pokalu, zato menim, da sta kluba na istem nivoju.”

“Atmosfera na stadionu ne bo prestrašila mojih igralcev. Govorimo o reprezentantih, ki imajo za sabo nad 100 nastopov za njihove reprezentance. So zelo izkušeni. V ekipi vlada izjemno vzdušje. Naš cilj je, da pridemo v finale, vemo pa, da moramo za dosego tega cilja, premagati trenutno verjetno najboljšo ekipo na svetu. Ni nas strah. Do ekipe, ki je pred dnevi v gosteh premagala Barceono z 2 -1 , imamo veliko spoštovanja. Tudi Bayern je v odlični formi, ob tem pa smo se lahko osredotočili zgolj na Ligo prvakov.”