X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Varane praznuje 19. rojstni dan

Raphael Varane danes praznuje 19. rojstni dan. Mladi branilec belega baleta, ki se je rodil 25. aprila 1993 v Lillu na severu Francije, je prišel v Real Madrid pred letošnjo sezono iz Lensa in je v tem času odigral 14 tekem. Reprezentant mlade izbrane vrste Francije velja za enega izmed najbolj talentiranih centralnih branilcev v Evropi, kar je dokazal tudi v dresu Real Madrida.

Po vsega eni sezoni v prvi francoski ligi, se je Varane poleti 2011 pridružil Real Madridu. Mourinho mu je v tej sezoni namenil igranje na 14. tekmah, pri čemer ima Raphael zavidljivo statistiko, saj je pri tem zabeležil 13 zmag in samo en remi. Poleg tega pa se je mladi Francoz tudi že dvakrat vpisal med strelce in sicer enkrat v La Ligi proti proti Rayo Vallecanu ter enkrat na tekmi Copa del Rey proti Ponferradini.

STATISTIKA VARANEJA V DRESU REAL MADRIDA
SEZONA LA LIGA COPA DEL REY LIGA PRVAKOV ŠPANSKI SUPERPOKAL SKUPAJ
2011/12 8 2 4 0 14

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija želimo Varaneju še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Raphael!