X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Pepe

Po srečanju sta o tekmi z Bayernom spregovorila tudi Marcelo in Pepe.

Marcelo
“Prikazali smo zelo resno predstavo v uvodnih minutah ,vendar tekme uspeli zapečatiti. Žalostno je, toda imamo vzdignjene glave, saj je za nami dobra sezona. Borili smo se, tekli in naredili vse za zmago.”

“Imeli smo odlične možnosti in sedaj smo razočarani. Smo ekipa in ko enemu ne uspe, ne uspe vsem. Prikazali smo odlično tekmo in kot bojevniki smo vse vložili za zmago. Trdo smo garali  in potrebovali smo samo kančep sreče več. Nismo se uspeli prebiti v finale, toda kljub temu se počutimo  kot odlična ekipa. Enajstmetrovke so kot loterija in če sreča ni na tvoji strani jih izgubiš. Tisti, ki jih streljajo so lahko ponosni.”

“Zelo sem hvaležen za podporo navijačev. Pomagali so nam skozi vso tekmo.”

Pepe
“Imeli smo nesrečo v streljanju enajstmetrovk ,vendar po sobotni tekmi proti Barceloni , je ekipa tudi danes odigrala odlično tekmo. Dobro smo se spoprijeli z izzivom, toda vseeno smo razočarani ,saj bi si zaslužili finale. Ekipa in navijači so žalostni, toda take stvari se dogajajo v nogometu.”

“Moramo osvojiti tri točke proti Sevilli in sedaj moramo razmišljati le o La Ligi. Imamo izjemno mladioin kvalitetno ekipo. Ponovno bomo poizkusili bomo naslednje leto in upajmo, da bo sreča takrat na naši strani.”

“Hvaležni smo za podporo navijačev skozi celotnih 120 minut.”