X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Sergio Ramos

Sergio Ramos je pohvalil predstavo ekipe proti Bayern Munchenu.

“Želeli smo si v finale, toda to ne bo uničilo izjemne sezone, ki jo imamo za sabo in ki jo želimo zaključiti z ligaškim naslovom. Bayern je bil dober nasprotnik. Ponosen sem na ekipo in sezono, ki jo imamo za sabo.”

“Res smo hvaležni navijačem za podporo. Zaradi vzdušja na stadionu sem dobil kurjo kožo.”

“Poizkušali smo vse, toda zavedali smo se, da se bomo spopadli z igralci kot so Robben, Ribery in Gomez. Po našem drugem zadetku je šla tekma v več različnih faz. Ne moramo vseskozi napadati. Enajstmetrovke so nepredvidljive. Tisti, ki zgrešijo so tisti, ki streljajo. Mislim, da nobenemu igralcu ne gre ničesar očitati.”

“Moramo se pobrati. Izpad boli, saj je bil finale tako blizu. Res je težko, če si izločen po enajstmetrovkah. To je nekaj česar si nikoli ne želiš. Moramo dvigniti glave. Nisem imel sreče, da bi zadel enajstmetrovko, toda sem samozavesten in jutri bi ponovno poizkusil zadeti za ekipo. Čutiš ogromen pritisk, toda sam sem ga vedno dobro prenašal.”