X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Butragueno

Direktor institucionalnih odnosov, Emilio Butragueno, je za medije spregovoril o sredinem polfinalnem obračunu Real Madrida z Bayernom.

“Ekipa je za zmago naredila vse in ponosni smo lahko na naše igralce. Srečali smo se z ekipo izjemnega značaja, ki se je uspela hitro pobrati po dveh prejetih zadetkih v prvem polčasu. Prav tako smo se pobrali sami, vendar nismo uspeli prebiti nasprotnikove zadnje vrste. Tekma se je odvijala naprej in ne smemo pozabiti težkega razporeda, ki smo ga imeli in kako utrujena je bila ekipa. Izčrpanost je bila opazna na obeh straneh. Enajstmetrovke so nepredvidljive in jih zmaga ekipa z več sreče.”

“Ekipa ima za sabo izjemno sezono. Naše številke v La Ligi so neverjetne in dosegli smo polfinale Lige prvakov, kar se od nas tudi pričakuje. Od igralcev ne moremo zahtevati več.”

“Spoprijeli smo se s kvalitetno ekipo, ki zna ustvariti hitro gibanje žoge. Moramo jim čestitati, sajse jim je uspelo zbrati po tem, ko so izgubljali tekmo. Naši igralci so dali vse od sebe in zares je škoda, da ne bodo igrali v finalu. Vzdušje na stadionu ne more biti boljše, toda takšen je nogomet.”

“Neuer je izjemen vratar. Je zelo visok in dobro pokriva prostor. Naši igralci so dobro izvajali enajstmetrovke in mislim, da je bilo v večji meri odvisno od vratarja, da mu jih je uspelo ubraniti.”