X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je nagovoril medije pred jutrišnjo popoldansko tekmo Real Madrida s Sevillo.

“Ekipa je ponosna in je osredotočena na tekmo s Sevillo. Blizu smo dosežku, ki bi nas naredil zelo vesele in borili se bomo do konca. Veliko veselje in privilegij se je boriti s to ekipo zato ker je vedno pripravljena na osvajanje lovorik, ko vse skupaj postane težko.”

“Jutrišnja tekma bo težka ker je Sevilla le dve točki oddaljena od uvrstitve v kvalifikacije za Ligo prvakov naslednje leto in so se zadnje dni dobro pripravljali v Madridu. Tri pomembne točke so na kocki v borbi, ki se počasi končuje.”

“Ekipa razmišlja le o bližji tekmi zato smo trenutno vsi osredotočeni na tekmo s Sevillo. Jutri nas zanima samo zmaga.”

“Carvalho je izjemen profesionalec. Osvojil je veliko naslovov in kljub temu, da je izpustil veliko tekem je na treningu vzor ostalim.”

“Vsak dan se naučim nečesa novega s strani trenerja in njegovega osebja. Želim še naprej uživati svoj čas tukaj in se učiti.”

“Tukaj smo dve sezoni. Lansko leto smo osvojilo pokal in letos smo zelo blizu osvojitve La Lige. Liga je najpomembnejše tekmovanje saj se jo osvaja skozi celotno leto.”

“Španska liga je obstajala brez Guardiole, Mourinha, Karanke… in bo še naprej obstajala. Guardiola je osvojil veliko naslovov in dosegel izjemne številke.”

“Pedro Leon je imel narobe kar je povedal. Da se mu ne bo uspelo vrniti v ekipo ne bo imelo nič z Mourinhem. V letošnji sezoni je igral tako malo kot prejšnjo sezono in če se želiš vrniti moraš igrati dobro in pokazati, da si tega vreden. Callejon je najboljši primer tega. To je kar edino šteje, ne glede na trenerja.”