X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Granero in Arbeloa

Granero

“Bili smo boljši od Seville, odigrali smo dobro tekmo, tako kot igramo že vso sezono. Že vso leto smo najboljši.  Ligaški naslov dokazuje kdo je najboljša in najbolj konstantna ekipa v tej sezoni.”

“Veseli smo, saj je to še korak naprej k željenemu cilju. Za nas je bilo pomembno, da smo zmagali, gledalci pa so lahko srečni zapustili Bernabeu. Dokazali smo, da se lahko po sredinem porazu poberemo. Ponosen sem, da sem lahko občutil naklonjenost publike.”

“Želeli smo se uvrstiti v finale Lige prvakov in zato nam je bilo zelo težko izgubiti po enajstmetrovkah. Kakorkoli, ta ekipa se je vedno bila sposobna pobrati in nadaljevati s svojim delom.  Danes smo odigrali dobro tekmo in pokazali, da si želimo osvojiti prvenstvo.”

“Vedno smo govorili, da bo Mourinhova druga sezona boljša kot prva in tako smo se, zahvaljujoč njegovi samozavesti, tudi izboljšali. Smo še bolj povezani in tudi za igralce je dobro, da ostane. Prepričan sem, da bomo naslednje leto še boljši.”

Arbeloa

“Za nami je skoraj popolno prvenstvo, v katerem smo si samo v zadnjem mesecu privoščili nekaj napak. Bili smo konstantni in si zaslužimo ligaški naslov.”

“Pomembno je, da smo zmagali današnjo tekmo. Sedaj moramo zmagati še preostale tri tekme, saj smo blizu ligaškemu naslovu, kar je zelo pomembno.”

“Najpomebneje je, da osvojimo prvenstvo, prav tako pa bi bilo odlično, če bi Cristiano Ronaldo uspel doseči 50  zadetkov in bi ekipa uspela zbrati 100 točk.”

“Utrujeni smo, saj smo v mesecu aprilu odigrali veliko težkih tekem, smo pa zadovoljni, ker smo tako blizu osvojitve naslova. Veseli smo, da dajemo navijačem možnost za proslavljanje.”