X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

“Do konca prvenstva je še ena tekma, današnja zmaga pe je po sredinem razočaranju zelo pomembna. Še enkrat bom povedal: ta ekipa si zasluži naslov. Ne glede na to če bomo osvojili prvenstvo ali ne, ti igralci imajo menaliteto zmagovalcev. Danes so bili utrujeni, žalostni in lahko bi odigrali boljše, vendar smo zmagali. Storili smo, kar je bilo potrebno.”

“Osvojiti prvenstvo bi bilo pomembno zaradi vsega vloženega truda in tega kar naslov predstavlja. Prej kot smo prvaki, boljše za nas. Lepo bi bilo zmagati na odličnem stadionu kot je San Mames proti Athleticu iz Bilbaoa, saj ima za sabo odlično sezono. Razmišljamo zgolj o zmagi na naslednji tekmi, ki bi pomenila, da lahko začnemo proslavljati naslov prvakov.”

“Imamo zgolj načrt A, katerega se bomo držali, dokler ne bomo osvojili željenih točk. Tudi lansko sezono smo imeli zgolj načrt A, vendar je bil izveden v drugačnih okoliščinah, tako da smo se osredotočali predvsem na zabijanje čimvečjega števila zadetkov in povečanje Cristianovega strelskega rekorda.”

“Vsaka ekipa ima cilj osvojiti prvenstvo.  Slavje v tako zahtevnem prvenstvu, ki ima tako veliko število tekem, je več kot le pomembno.”

“Naši igralci so v odlični formi in trenersko osebje ve kako utrujeni so. Utrujenost, ki jo čutijo po tekmah z Barcelono in Bayernom, pa je vseeno manjša kot njihova samozavest. V soboto so odigrali odlično tekmo, tudi v sredo so dali vse od sebe, tako da je današnja tekma neke vrste nagrada. Kar šteje je mentaliteta in karakter ekipe ter želja, ki jo imajo igralci, da zmagajo na vsaki tekmi.”

“Menjave smo opravili v skladu z dogajanjem na igrišču. Granero je odšel iz igrišča, saj nismo želeli tvegati rdečega kartona. Xabi Alonso je bil utrujen in si je nategnil mišico, tudi Di Maria je čutil posledice sredine tekme, zato smo vse omenjene zamenjali. Albiol je odličen profesionalec. To leto je zanj verjetno  težko, saj v Madridu ne igra veliko in zaradi tega ne igra tudi v reprezentanci, vendar nam je bil vedno na voljo, ne glede na to ali smo ga uporabili kot branilca, bočnega igralca ali vezista. Igralci v tej ekipi so vedno pripravljeni pomagati in Albiol je odličen primer.”