X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Pred sredino tekmo z Athletic Bilbaom je za bwin.com spregovoril Esteban Granero.

“Moramo premagati Athletic Bilbao če želimo biti prvaki in naredili bomo vse, da si ligaški naslov zagotovimo. V zadnjih letih smo si na San Memesu priigrali dobre rezultate. Naši napadalci imajo izjemen občutek za gol in lahko zmagamo, če nam uspe to izkoristiti medtem, ko tudi prejmemo nekaj zadetkov. Poizkušali bomo vzeti vse tri točke. Slavil sem mnogo ligaških naslovov kot navijač in sedaj želim slaviti tudi kot igralec. Smo blizu, vendar zaenkrat nismo osvojili še ničesar.”

“Athletic Bilbao ima zelo dobro sezono in so zelo napredovali. Njihov trener jim je dal možnost, da postanejo boljši in imajo zelo mlade in ambiciozne igralce. Vedno imajo prednost zaradi dobre podpore navijačev na njihovem stadionu. So težak nasprotnik in težko je bilo igrati proti njim, ko smo igrali na Bernabeu, še posebej v prvem polčasu. Bo izjemno težka tekma. Poizkušali bomo ponovno ponuditi dobro predstavo in ponovno iztržiti dober rezultat. Prepričan sem v zmago če bomo igrali našo igro.”

“Izjemno pomembno bo prejeti čim manj zadetkov v gosteh. Verjamemo, da imamo dobre možnosti če nam uspe našo mrežo ohraniti nedotaknjeno zato ker imamo zaupanje v naše napadalce, ki vedno opravijo svoje delo odlično.”

“Real Madrid je svoje navijače zabaval skozi vso leto. Osvojili smo izjemne številke in uspeli smo zadeti veliko zadetkov medtem, ko smo jih malo prejeli. Imamo igralce, ki lahko naredijo razliko in navijače, ki uživajo ko nas gledajo igrati. Vedno uživam v igri in poizkušam narediti kar se od mene zahteva, to je da sem pripravljen kadar se me potrebuje in odigram kot se spodobi za ta dres in te navijače.”

“Počutim se ponosnega ko igram z igralcem kot je Cristiano Ronaldo, ki naredi razliko predstavlja določeno dobo nogometa. Vsi si bomo zapomnili, da smo si delili garderobo z njemu zato ker so njegove predstave iz leta v leto boljše. Njegove številke in sposobnosti se izboljšujejo vsako leto in zgleda kot bi bil brez meja. Zelo smo veseli, ker je z nami v Real Madridu. Ponižnost in trdo delo mu omogočata, da se izboljšuje vsak dan.”

“Svoje življenje sem posvetil branjenju grba Real Madrida. Nosil sem ta dres večino svojega življenja, treniral in igral v njem večino dni. Real Madrid me trenira od malih nog in mi je pomagal postati boljša oseba in igralec. Večno bom hvaležen klubu za to kar sem postal. Zdaj smo blizu osvojitvi pomembnega naslova in počutim se ponosnega, da sem del ekipe, ki bo pisala klubsko zgodovino.”