X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je za Realmadrid TV analiziral, kaj pomeni osvojiti španski ligaški naslov.

Sedaj je treba proslaviti osvojitev državnega naslova. Že jutri nadaljujemo z delom, saj bo naslednja sezona morda še težja, za letos pa tako ali tako še nismo odigrali vse tekme v prvenstvu. o moštvo si zasluži čustven izliv navijačev in verjamem, da bodo to dočakali na Santiago Bernabeu, ko bomo igrali z Mallorco.”

“Rekord 107 doseženih zadetkov je ena tistih podrobnosti, na katero se bolj osredotočiš, ko osvojiš naslov, ki pripada vsem.”

“Navijači, ki trpijo s to ekipo, so nam dali vso svojo neumrljivo podporo. Čestitam tudi vsem njim, kakor tudi našim družinam, ki so najbolj trpele. Lahko si velik ljubitelj kluba ali eden od profesionalcev, ki delajo v klubu, vendar pa so naše družine tiste, ki trpijo za nas in za klub v najtežjih trenutkih. Z nami so vsak dan in se dnevno soočajo z našimi čustvenimi izbruhi skozi dolgo sezono. Žena z otrokoma me je podpirala do te mere, da sem bil vedno znova najbolje pripravljen.”

Osvojil sem naslov državnega prvaka na Portugalskem, v Italiji in Angliji, toda osvojiti to lovoriko v Španiji pa je bilo res najtežje. V celoti gledano sem osvojil sedem naslovov državnega prvaka in vem, kakšni so občutki. Barcelona je nadaljevala zmagoviti niz vse do zadnjega trenutka, kar je primerno za tako veliko ekipo. Gre za klub z veliko tradicijo, v katerem vedo, da si tokrat mi zaslužimo naslov prvaka.”