X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Drugi kapetan Real Madrida, Sergio Ramos, je analiziral kaj pomeni osvojiti 32. ligaški naslov za beli balet.

“Za osvojitev prvenstva smo morali veliko požrtvovalnosti in veliko vloženega trdega dela. Pravkar smo postali prvaki in zato smo ponosni na delo, ki smo jih opravil čez celotno sezono. Bila je težka in dolga sezona.”

“Real Madrid je zmagovalec lige in naslov posvečamo vsem Madridistam. Obstaja veliko zaslug za to, ker je bila sezona zelo dolga in smo igrali v številnih tekmovanjih. To je moj tretji ligaški naslov in sem zelo srečen zaradi tega. Vsi smo veseli za zmago v tako težkem tekmovanju. Končno smo zmagali in si želimo uživati v tem.”

“Ponosen sem, da sem kapetan ekipe in upam, da bom ostal v klubu še veliko let. Ta ekipa ima ambicije, zagon in se odlikuje po požrtvovalnosti. Razmišljam le o praznovanju naslova z našimi navijači. Moramo nadaljevati z delom, napredkom in moramo še naprej biti ambiciozni.”

“Želim se zahvaliti navijačem za njihovo podporo skozi celotno sezono. Komaj čakamo, da proslavimo ta naslov z njimi. Naslov posvečam moji družini, prijateljem, moji punci in vsem Madridistam. Če bi lahko šel, bi šel na Cibeles nocoj, jutri in dan po tem.”