X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso & Higuain

Xabi Alonso in Gonzalo Higuain, ki je dosegel prvi zadetek proti Athletic Bilbaou, sta po koncu tekme spregovorili z novinarji o osvojitvi naslova prvakov La Lige.

Xabi Alonso
“Končno nam je uspelo osvojiti La Ligo. Bila je dolga sezona in zato ima veliko veljavo tudi to, da smo osvojili naslov prvaka že dve tekmi pred koncem prvenstva. Sedaj moramo uživati.”

“Celotno sezono smo tekmovali proti odličnim nasprotnikom, kot je to Barcelona, ​​in zato ima vse skupaj takšno veljavo ob osvojitvi naslova prvakov pred koncem sezone. Imeli smo odlično serijo. Bili smo konstantni in dosledni. Naslov posvečam moji družini, prijateljem in vsem Madridistam.”

“Napetost in odgovornost, ki smo ju čutili čez celotno sezono sta bili dobri. Vsi smo zelo veseli zaradi osvojitve naslova za vse Madridiste.”

Higuain
“Smo veseli in ponosni. Sedaj moramo uživati v tem. Boj za naslov z Barcelono in končna osvojitev naslova je nekaj zelo posebnega, ker sta to obe super ekipi.”

“V vsakem zadetku uživam enako, vendar pa je bil zadetek proti Atheltic Bilbao nekaj posebnega. Sedaj moramo uživati, potem ko smo se za to borili celotno sezono. To je bila pomembna in posebna tekma in smo vedeli, da bomo osvojili naslov, če bomo zmagali. Smo kot velika družina in smo zelo veseli.”