X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Avtobusna vožnja do Cibelesa

Pred slavjem z navijači na trgu Cibeles, so se Madridiste odpravile z avtobusom na vsega štiri kilometre dolgo pot, ki ločujejo stadionu Santiago Bernabéu in trg Cibeles, za kar pa je ekipa potrebovala skoraj 35 minut.

Igralci in trenersko osebje so prišli na Santiago Bernabeu ob približno 18:00, nato pa so se ob 19:00 oblečeni v drese Real Madrida in opremljeni s šali in zastavami odpravili na avtobus.

Na ulicah so ljudje čakali kdaj bo šel mimo avtobus z navijači in prav nobenega ni kaj pretirano zmotilo, da je vmes padla kakšna kaplja dežja, saj so vsi želeli le izraziti vso podporo in naklonjenost svojim nogometnim ljubljencem. Nekateri so bili celo tako vztrajni, da so tekmi ob ali za avtobusom.

Pepe, Cristiano Ronaldo in Marcelo so bili najbolj aktivni na avtobusu, potem ko so prevzeli sprednji del avtobusa in so spodbujali navijače z mahanjem šalov. Kaka, Ramos, Di Maria in Casillas so bili na zadnji strani avtobusa in so neštetokrat slikali navijače s svojimi mobilnimi telefoni. Jose Mourinho je pozdravil vsako Madridisto, ki jo je videl s svoje strani in se zahvalil za vso njihovo podporo. Najmlajša igralca, kot sta to Varane in Callejon pa sta bila že na prvi pogled resnično presenečena nad vsem kar se je dogajalo okoli njiju.

Kot je avtobus prišel na trg Cibeles sredi navijačev, so jih ti označili za prvaka in vzdušje je bilo na vrhuncu. Ozila, Khediro, Karanko, Higuaina, Rui Faria in vsi ostale je zajel val navdušenja.

Galerija slik vožnje proti Cibelesu