X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Navijači na trgu Cibeles z ekipo slavili 32. ligaški naslov

Na tisoče privržencev Real Madridu se je včeraj popoldan zbralo na trgu Cibeles, da bi z ekipo počastili 32. naslov španskega prvaka v zgodovini kluba. Na trgu so bili nameščeni veliki zasloni, vseskozi je igrala glasba in navijači niso nikoli prenehali s petjem ter slavjem. Po prihodu na Cibeles je kapetan Iker Casillas že po tradiciji oblekel boginjo Cibeles v klubske barve, kar so navijači pozdravili z bučnimi ovacijami.

Kljub temu, da je nekajkrat vmes padal dež, so se navijači na trgu Cibeles začeli zbirati že okoli 16:00. Ekipa Real Madrida je prišli na Cibeles z avtobusom ob 19:40, kjer jih je na tisoče navijači pričakali z glasnim aplavzom ter petjem.

Pred zbranimi navijači je bil vsak igralec posebej predstavljen s strani napovedovalca in avtobus z ekipo je naredil krog okoli vodnjaka boginje Cibeles. Igralci so nato izstopil iz avtobusa in se povzpeli na posebni platformi, vendar pa je medtem veliko igralcev, kot so to Granero, Cristiano Ronaldo, Marcelo in Arbeloa in Pepe, prišla nazaj dol po stopnicah in se približali navijačem, katerim so delili majice in šale.

Kot glavni dogodek celotne proslave, se je kapetan Iker Casillas povzpela na posebni platformi ob glavo boginje Cibeles, ki jo je nato tradicionalno olepšal s klubsko zastavo in šalom, medtem ko je odmevala pesem skupine Queen, We Are The Champions. Slavje je doseglo vrhunec in v vsakem igralcu posebej je bilo videti, kako so ga prevzela čustva zmagoslavja. Kapetan je nato poljubil grb na svojem dresu in pozdravil vse navijače, ob enem pa je ta trenutek ovekovečil tudi s tem, da je vzdušje slikal s svojim telefonom.

Nekaj po osmi uri so nogometaši Reala ob zvokih klubske himne Plácida Dominga začeli odhajati s Cibelesa in krenili nazaj proti Santiago Bernabéu, zabava pa je v Madridu nadaljevala še pozno v noč.

Čestitamo prvaki!

Galerija slik praznovanja na Cibelesu