X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je spregovoril na novinarski konferenci pred tekmo proti Granadi.

“Higuain točno ve, kako pomemben je za nas in za celotno ekipo. Včeraj (na proslavi) je bilo očitno, da tudi v naslednji sezoni računamo na njega. Ve, da ne želimo, da odide.”

“Dosegli smo naš cilj, zaradi tega bo na tekmi proti Granadi prišlo do sprememb v začetni enajsterici. Kljub temu se bomo, zaradi spoštovanja nasprotnika in v zahvalo našim navijačem,  po najboljših močeh potrudili, da Granado premagamo.”

“Naši navijači si zmeraj želijo praznovati na Cibelesu, še posebej po tem, ko osvojimo težko prigarani ligaški naslov. Vedno so nas podpirali in nam dvigovali moralo. Včerajšnja proslava na Cibelesu je bil vrhunec sezone. Presrečni smo, da se lahko na tak način zahvalimo navijačem. Trener od igralcev in od publike vedno zahteva nekaj več. To daje ekipi njen šampionski karakter in borbeni duh.”

“Imamo veliko spoštovanja do prvenstva in do ekip, ki se še vedno borijo za točke. Jutri bodo sicer igrali igralci, ki ponavadi niso člani začetne enajsterice, vendar si želimo iz Granade odnesti vse tri točke.”

“Številke so dobre; boljše števlke bomo dosegli, več zaslug si bomo prislužili. Najbolj od vsega je pomembno spoštovanje do ostalih ekip in resnično bomo igrali na zmago.”

“Hvaležen sem načinu, na katerega me obravnava trenersko osebje,  hvaležen sem za občutke, ki jih imam, kadar delam z njimi. Hvaležen sem trenerju, Silvinu Louru, Ruiju Fariji in Joseju Moraisu za njihovo zaupanje, za to, da jih lahko poznam in delam z njimi. Nogomet je lahko služba ali strast, ampak ljudje so vedno na prvem mestu in resnično čutim njihovo naklonjenost.

“Igralci Castille so bili z nami na Cibelesu, saj so nam skozi celotno sezono pomagali. To je bil način, s katerim smo jih nagradili. Castilla se je uspela uvrstiti v drugo ligo (Segunda Division), s čimer so kronali izjemno sezono. Videli bomo kaj lahko mladinci za nas storijo naslednje leto; veliko je odvisno od tega za katera mesta se bodo borili.”

“Na San Mamesu smo razmišljali zgolj o tem kaj vse smo že dosegli in kako težko nam je bilo. Zadovoljni smo z delom, ki smo ga opravili in zato smo naslov prvakov tudi primerno proslavili. Ne zanima nas kaj govorijo drugi.”