X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granada 1-2 Real Madrid

Real Madrid je le eno zmago oddaljen od rekordnih 100 osvojenih točk v La Ligi. Real Madrid je z ekipo, v kateri je bilo veliko novih obrazov, premagal Granado. Domačini so se hrabro borili in tudi prvi zadeti, Real Madrid pa je v drugem polčasu uspel rezultat spreobrniti.

Adan, Varane, Albiol, Sahin in Granero so tokrat zaigrali v začetni enajsterici. Granada je potrebovala zgolj točko, da bi se zanesljivo izmuznila izpadu, zato so na začetku tekme močno napadli. Pritisk se jim je obrestoval že v četrti minuti, ko je za domačine uspel zadeti Jara.

Kljub zadetku je Granada še vedno napadala in tako sta bila Marcelo in Adan v šesti minuti znova prisiljena posredovati v kazenskem prostoru. Real Madrid je zaigral bolj sproščeno kot ponavadi, kar so domačini izkoristili in so še bolj napadli. Adan je v dvajseti minuti ubranil prosti strel, nato pa je Real Madrid postopoma začel prevladovati: Sahin je s strelom od daleč (35′) prvi ogrozil vrata domačinov, Ronaldo pa je rezultat skoraj izenačil v 41. minuti, ko je njegov strel z glavo le za las zgrešil cilj.

 Xabi Alonso in Higuain sta v drugem polčasu zamenjala Sahina in Kakaja, nakar je igra postala bolj napeta. Julio Cesar je v 58. minuti posredoval po strelu Benzemaja, v 59. minuti pa je Callejon zamenjal Di Mario. Cristiano Ronaldo je v 63. minuti ponovno ogrozil vrata domačinov, vendar je bil znova uspešnejši vratar gostov, Julio Cesar.

Nato je Moises v kazenskem prostoru napravil prekršek nad Ronaldom, ki je priložnost uspel spremeniti v zadetek. Real je še vedno napadal, igralci Granade pa so postajali vse bolj živčni. Cortes je tako v 92. minuti po podaji Benzemaja zabil avtogol za zmago Reala z 1- 2.