X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Figo: “Vzdušje v nedeljo bo veličastno!”

Luis Figo je  med sredinim treningom obiskal Real Madrid. Bivši igralec Belega Baleta je z Madridskim Realom osvojil Ligo Prvakov (2002), dve La Ligi (2001, 2003), Medcelinski Pokal (2002), Evropski Super Pokal (2002) in dva Španska Super Pokala (2002, 2003).

“Real Madrid ima za sabo spektakularno sezono v La Ligi in vesel sem, da lahko uživam v tako uspešnem letu. Zbrati 100 točk bo zgodovinsko in to še dodatno motivira ekipo, vendar najpomembnejša stvar je osvojitev prvenstva.”

“V zadovoljstvo mi je, da se lahko ponovno srečam s starimi prijatelji in imam priložnost videti trenerja, katerega sem spoznal v Interju. Vesel sem, da vidim bivše soigralce in ljudi, ki delajo v klubu. Še vedno delam za Inter v Italiji toda odločil sem se obiskati ekipo sedaj, ko sem v Madridu.”

“Real Madrid nadaljuje z osvajanjem lovorik in to je najpomembnejše. Njihova sezona je bila izjemna in postavljajo veliko novih rekordov. To je rezultat odličnega dela.”

“Cristiano Ronaldo igra vsako leto na visokem nivoju, kaže svoje kvalitete in izboljšuje svoje rekorde. Ne moreš napovedati, kdaj bo nehal igrati tako dobro. Njegove številke so neverjetne. Igra v fantastični ekipi, ki mu pomaga doseči to in prepričan sem, da mu bo uspelo postaviti še več rekordov s pomočjo ekipe.”

“V nedeljo bo neverjetno vzdušje na stadionu saj je to zadnja tekma v tej sezoni. Prepričan sem, da se bodo igralci in navijači zabavali saj je vzdušje na stadionu vselej veličastno.”