X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Za Bwin je spregovoril branilec Real Madrida Sergio Ramos.

“Želimo pisati zgodovino in osvojiti 100 točk in prav tako si želimo sezono zaključiti na našem stadionu. To je naš cilj zato, ker je zavidanja vredna številka in bo ljudi vedno spominjala na to sezono. Z malo sreče, trdim delom in konstantnostjo lahko vzamemo vse tri točke in končamo sezono z zmago.”

“Imam polno zaupanje v svoje soigralce in ekipo. Mislim, da je doseganje zadetkov enako pomembno kot ohraniti mrežo nedotaknjeno in bilo bi enkratno če bi nam to uspelo na zadnji tekmi sezone. Želimo si zadeti toliko golov kot je možno in navijačem ponuditi lepše počitnice, ko bodo videli Real Madrid zmagati in slaviti naslov državnih prvakov. Želimo si, da imajo lepe spomine pred začetkom naslednje sezone.”

“Ne mislim, da bo Real Madrid samo počakal, da Mallorca napade. Borili se bomo za zmago kljub temu, da smo že prvaki in Mallorca bo morala dati vse od sebe če bo želela doseči svoj cilj. Želimo pisati zgodovino s 100. osvojenimi točkami.”

“Nepozabno je slaviti na Cibelesu, še posebej po trdem delu in žrtvovanju, ki smo ga naredili za naslov. Tam vidiš vse navijače in si ponosen, da si del njihove ekipe. Vedno je lepo to videti. To naredi vse Madridiste in nogometaše ponosne.”

“Verjamem, da lahko vedno vsako stvar naredimo še boljše, toda moramo se zavedati, da so naše številke v letošnji sezoni edinstvene in, da takšnih številk ni dosegla še nobena ekipa v zgodovini prvenstva. Želimo si nadaljevati z enakim delom. Skupaj smo že nekaj časa in vsako leto se počutimo bolje. Upam, da je to začetek odličnega obdobja Real Madrida, ki bo v spominu ostal, kot čas številnih lovorik.”

“Ponosen sem na svoje predstave v letošnji sezoni, toda še bolj sem ponosen na celotno ekipo in na to kako smo vsi napredovali in nastopali. Zasluge pripadajo celotni ekipi, ne glede na minute posameznikov.”