X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 4-1 Mallorca

Real Madrid je premagal Mallorco in zbral nove 3 točke s katerimi je dosegel nov rekord 100. točk v eni sezoni. Njihove številke v letošnji sezoni so bile zares neverjetne in zagotavljajo, da se jih bodo ljudje za vedno spominjali. V dveh letih je Jose Mourinho osvojil dva naslova z Real Madridom, Pokal in La Ligo. Morda je naslednja prav Liga Prvakov.

Trener je postavil na igrišče najmočnejšo zasedbo in poizkušal doseči mejo 100. točk in zadovoljiti navijače na tribunah. Khedira je imel v 6. minuti dobro priložnost vendar je Aouate strel ubranil. Vratar je minuto kasneje prav tako branil strel Benzemaju. Real Madrid je vidno dominiral na srečanju in Ronaldo je z glavo zadel po podaji Marcela in tako dosegel 46 golov v eni sezoni.

Po dobri ekipni kombinaciji je Aouateja premagal Benzema v 22. minuti. Mallorca se ni mogla upirati domačim in so lahko le čakali, da Beli sami zmanjšajo tempo igre, katero tudi so po drugem zadetku. Mallorca vseeno ni uspela ogroziti vrat Ikerja, medtem, ko je Real Madrid imel dve priložnosti s strani Benzemaja in Ronalda. Malo pred koncem prvega polčasa je Mourinho v igro poslal Albiola namesto Arbeloe.

Drugi polčas se je začel enako z močnim pritiskom Reala. Ozil je zadel 3 gol po izjemnem lobu, podal pa mu je Higuain (48 minuta). Mallorca se je nato začela močneje truditi za zadetek, ki so ga uspeli doseči v 51. minuti, zadel pa je Castro.

Zadetek ni ničesar spremenil in Beli so izid povišali na 4-1 po drugem zadetku Ozila. Higuain je po zamenjvi z Di Mario v 66. minuti prejel stoječe ovacije in dobil odgovor na to, če si navijači želijo, da odide. Do konca tekme je imel Real Madrid še nekaj priložnosti za gol, vendar je dobro branil Aouate, ki pa se je ob koncu tekme tudi poškodoval.