X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

4 igralci Real Madrida v idealni postavi La Lige

Uporabniki spletne strani UEFA.com so izglasovali Sergia Ramosa, Xabi Alonsa, Mesuta Ozila in Cristiana Ronalda v idealno postavo La Lige 2011/12. Real Madrid ima tako največ igralcev v idealni postavi.

Sergio Ramos ima za seboj spektakularno sezono La Lige, v kateri je odigral 34 tekem in dosegel tri zadetke. Xabi Alonso je bil ekipni zadnji organizator igre na sredini je zbral 35 nastopov. Mesut Ozil je sezono končal kot najboljši asistent La Lige, saj so njegovi soigralci kar 16 njegovih končnih podaj pretvorili v zadetek, sicer pa je odigral 35 tekem v La Ligi. Je pa zato prav na vseh tekmah letošnjega španskega prvenstva zato igral Cristiano Ronaldo (38 tekem), pri čemer je dosegel tudi neverjetnih 46 zadetkov in je bil nasploh edini igralec La Lige, ki mu je uspelo doseči zadetek prav vsaki ekipi.

Poleg omenjenih štirih igralcev Real Madrida pa idealno postavo La Lige še sestavljajo Victor Valdes, Puyol, Jordi Alba, Cazorla, De Marcos, Messi in Falcao.