X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljši od prvakov v Evropi

Real Madrid je osvojil svoj ​​32. ligaški naslov z impresivnimi številkami, ki so mu prav tako dovolile, da postane najboljši med prvaki lig na stari celi, saj so beli ob naslovu osvojili največ točk, zmag in pri tem dosegli še največ zadetkov.

V petih glavnih državnih prvenstvih v Evropi, je Manchester City osvojil Premier League po zaslugi gol razlike proti Manchester Unitedu, in njihove številke (89 točk, 28 zmag, 93 goli) so še najbližje dosežku Real Madrida. Real Madrid je osvojil špansko La Ligo z 9. točkami prednosti pred Barcelono, Juventus je imel štiri točke prednosti pred AC Milanom, Borussia Dortumd je slavila z osmimi točkami pred Bayernom München in Porto je imel šest točk prednosti pred Benfico.

PRVAKI V NAJMOČNEJŠIH EVROPSKIH DRŽAVNIH LIGAH
Ekipa Država Št. točk Zmage Goli
Real Madrid Španija 100 32 121
Manchester City Anglija 89 28 93
Juventus Italija 84 23 68
Borussia Dortmund Nemčija 81 25 80
Porto Portugalska 75 23 69

Na splošno gledano pa ima škotska ekipa Celtic najbližje številke tistim Real Madrida, potem ko je Celtic osvojil 93 točk, 30 zmag in 84 golov, vendar pa niti Celtic niti Ajax na Nizozemskem (76 točk, 23 zmag, 93 golov), Zenit v Rusiji (88 točk, 24 zmag, 88 golov), Montpellier v Franciji (82 točk, 25 zmag, 68 golov), niti katera koli druga ekipa v Evropi ni prišla blizu številkam, ki so jih dosegli varovanci Joseja Mourinha in to bo težko ponoviti tudi v prihodnosti.