X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

RM Castilla 5-1 Cadiz

RM Castilla je vknjižila briljantno zmago proti Cadizu na stadionu Alfredo di Stefano, s čimer se je dokončno uvrstila v Segundo Division (druga Španska liga). Jese, Joselu, Mosquera (2) in Morata so zadeli za merengueje, ki se bodo sedaj za prvo mesto v Segundi B pomerili z Mirandesom.

Trener Alberto Toril je na dananšnji tekmi uporabil isto enajsterico kot na prvi tekmi (Castilla je v gosteh prav tako zmagala). Mladi upi Reala so potrebovali le 12 minut, da so prvič zadeli; Jese je ukradel žogo Baqueri, preigral Aulestio in zadel v nebranjeno mrežo.

Cadiz je na začetku močno napadel, vendar je bil prejet zadetek močan udarec za gostujoče moštvo. Morata in Joselu sta imela priložnost za zadetek v 12. oz. 29. minuti, vendar so njuni streli poleteli mimo vrat. Castilla je še naprej prevladovala na igrišču in v 33. minuti je Camille v kazenskem prostoru podrl Morato. Joselu je na žalost iz enajstmetrovke bil neuspešen. Mosquera je tik pred polčasom z impresivnim prostim strelom iz razdalje štiridesetih metrov uspel Castillo popeljati v vodstvo z 2 -0.

Joselu je v 57. minuti uspel zabiti tretji zadetek za Castillo, podajalec pa je bil Carvajal. V 77. minuti srečanja je Cadzi preko De Coza zabil edini zadetek za gostujočo ekipo, kmalu zatem pa je na sceno ponovno stopil Mosquera, ki je v 81. minuti rezultat povišal na 4-1. Končni rezultat 5-1 je v 84. minuti postavil Morata.