X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je v intervjuju za španski športni častnik AS spregovoril o Real Madridu, medtem ko je na pripravah z argentinsko reprezentanco.

“To je bilo težko leto, v katerem smo prišli daleč v Ligi prvakov in osvojili naslov La Lige. Bilo je stresno leto, vendar pa sem vesel, da smo na koncu osvojili ligo. Navdušen sem nad prihodnostjo v Real Madridu in reprezentanci Argentine.”

“Zadnja ligaška tekma v dresu Real Madrida se me je zelo dotaknila. Neverjetno je, ko slišiš vse navijače ter svoje soigralce prositi, da ostaneš in besede Sergia Ramosa v uvodu so bili zelo ganljive. To je bil eden mojih najlepših trenutkov v klubu v petih letih, če ne celo najlepši. Vedno se spominjaš takšnih trenutkov. Bil sem ganjen zaradi njihove ljubezni. To sezono sem osvojil naslov z Real Madrid, kar je bil rezultat zelo trdega dela.”

“Dobro se razumem z vsemi v ekipi. Večino svojega časa preživim z Di Mario. Skupaj gledava tekme River Plata in Rosaria. Real Madrid ima zdravo ekipo. Rad se šali v slačilnici in spravljam ljudi v smeh, vendar pa imam prav tako tdi sam trenutke stresa, kot vsi ostali.”

“Zelo občudujem in poveličujem Alfreda Di Stefana. On je vse doživel v Real Madridu in ga tudi pooseblja. To je res neverjetno. Zelo rad ga poslušam. Učim se iz tega kar ima za povedati. Uspelo mi je uresničiti sanje s tem, ko sem bil na nekaterih tekmah kapetan Real Madrida. Nikoli nisem bil kapetan, vendar pa sem s ponosom nosil kapetanski trak. Dobro je, da je res samo en kapetan.”

“Zelo sem zadovoljen s svojim številom doseženih zadetkov v tej sezoni, a lahko bi jih dosegel še več …”

“Tekme med Real Madridom in Barcelono in tiste med River Platom in Boca Juniuorsi, so lepi El Clasici, če si lahko del njih. V čast mi je nositi dres Real Madrida na tako pomembnih tekmah kot je El Clasico.”

“Slišal sem, da gre Raul v Katar. Že prej mi je dejal, da bom postal pomemben igralec tega klub in zato se mu za vse zahvaljujem. Imel sem možnost ga spoznati, se učiti od njega in on me je vedno zelo dobro obravnaval. To je bil privilegij, da sem se lahko pogovarjal, delil slačilnico in igrišče z Raulom. Trenutno nisva v najboljših stikih, vendar ko bom imel priložnost bom govoril z njim, saj se zelo dobro razumela.”

“Moj reprezentančni trener od mene upravičeno pričakuje tisto, kar se od mene zahteva že v Real Madridu. Hoče, da igram diagonalno igrati in da uidem branilcem, ki me pokrivajo. Ne igram z istimi nogometaši, vendar pa v bistvu želi, da naredim natanko tisto kar delam v Real Madridu.”