X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid dosegel največ zadetkov z igralci s klopi

Real Madrid se je v pravkar končani sezoni izkazal za dobro uravnoteženo ekipo, ki ni odvisna le od posameznikov in ekipa, ki se je vedno sposobna spopasti z nepričakovanim. Dokaz za to je tudi število zadetkov, ki so jih dosegli igralci, ki so prišli v igro s klopi. Beli so bili tako ekipa, ki je dosegla največ zadetkov v ligi s strani igralcev, ki so vstopili v igro v nadaljevanju (13 zadetkov), pred 11 zadetki Raya Vallecano in 10. Valencije in Malage. Od posameznikov je v Realu bil pri tem najboljši Benzema s štirimi zadetki.

Če je kaj značilno za ekipo Joseja Mourinha je to velik prispevek celotne ekipe. Tako so kar 13 zadetkov Real Madrida v letošnjem španskem prvenstvu prispevali igralci, ki so vstopili v igro s klopi. Od tega jih je 4 dosegel Benzema, medtem ko sta Higuain in Callejon vsak dosegla po tri zadetke. Poleg omenjenih treh pa so po vstopi s klopi zadeli še Kaka, Di Maria in Altintop.

Ekipa Real Madrid se tako lahko pohvali z najučinkovitejšimi igralci La Lige, potem ko so igralci Raya Vallecana dosegli 11 zadetkov ter od Valencije in Malage po 10 zadetkov vsak. Samo za primerjavo, Barcelona in Atletico Madrid sta s petimi zadetki igralcev s klopi daleč za belim baletom. Poleg tega Real s 13. zadetki v tej sezoni več kot za dvakrat izboljšal svoj dosežek v La Ligi 2010/11, ko so beli dosegli šest zadetkov.

NAJVEČ ZADETKOV S STRANI IGRALCEV S KLOPI
Ekipa Goli
Real Madrid 13
Rayo Vallecano 11
Malaga 10
Valencia 10
Sporting 9
Espanyol 9
Levante 9
Betis 9